Grote clubactie

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en dat betekent dat ELO United weer op zoek is naar fanatieke jongens en meisjes om zo veel mogelijk GROTE CLUBACTIE loten te gaan verkopen! Het geld van deze loten kan de vereniging goed gebruiken, om dit jaar weer super veel leuke jeugdactiviteiten te organiseren voor JOU!
Daarnaast houd je aan de verkoop van de loten zelf ook wat over; voor iedereen die meer dan 15 loten weet te verkopen een prijs en voor degene die de allermeeste loten verkoopt ook nog een chille verrassing! Dus ga dus zo vlug mogelijk de straat op en je familie langs en verkoop zo veel mogelijk loten!

Hoe werkt het:
Met de grote clubactie en die je gaat verkopen, kunnen de kopers hele mooie en grote prijzen winnen en ze kosten maar €3,00 per stuk. Je krijgt een intekenlijst, waarmee je langs de deuren gaat om zoveel mogelijk loten te verkopen.  Dit jaar zal de verkoop alleen via eenmalige machtiging gaan. Je hoeft dus niet met geld over straat te lopen!
Zorg ervoor dat duidelijk de naam, het adres, de handtekening en het banknummer op het formulier staat, anders kan het zijn dat het lot niet mee telt voor je totale aantal verkochte loten!
Wanneer je zoveel mogelijk loten hebt verkocht, mag je de intekenlijst inleveren bij je trainer.
Dit kan uiterlijk tot 16 november. De club zorgt er verder voor dat het wordt opgestuurd naar de Grote Club Actie. Tenslotte schrijft de Grote Club Actie het bedrag van de koper eenmalig af.

De trekking van de grote clubactie is 12 december 2018.

Namens de club wensen wij jullie veel succes met het verkopen van de loten en dat het net als vorig jaar, weer een groot succes mag worden! Onthoud goed, met elk verkocht lot steun ie ELO, of dat er nu twintig zijn of twee !!

 

Kijk ook op www.clubactie.nl