Evaluatie/ opgave competitie volgend seizoen

Vandaag is via de mail naar alle leden een evaluatieformulier gestuurd. Dit evaluatieformulier gaat over de competitie en de trainingen van het afgelopen seizoen, en gedeeltelijk over het komende seizoen. Aan de hand van deze evaluatie en inventarisatie kunnen wij zien waar Elo United op dit moment staat, of we goed bezig zijn, of er wat veranderd moet worden, en de situatie voor komend seizoen.
De evaluatie zal net als vorig jaar afgenomen worden via Google Forms. Met het gebruik van Google Forms hopen wij, net als vorig jaar, de antwoorden makkelijker en overzichtelijker te verzamelen. Wij vragen jullie de evaluatie naar waarheidsgetrouw te beantwoorden. De antwoorden zijn niet alleen in ons belang, maar ook jullie belang.

De evaluatie zal dit seizoen voor het eerst tegelijk naar zowel de jeugd, als naar de senioren gestuurd worden. Hierdoor lijkt de evaluatie relatief lang, maar door middel van de gegeven antwoorden worden de vervolgvragen weergegeven. Dit betekent dat de jeugd het gedeelte van de senioren niet invult en andersom.

Wij verzoeken jullie om deze vragenlijst zo snel mogelijk in te vullen, doch uiterlijk voor 5 maart 2017.
De vragenlijst is te vinden via onderstaande link:

https://goo.gl/forms/UqT8U152HiSyQYvh1

Met vriendelijke groeten,
Namens Elo United,

Bart IJzereef