Corona protocol competitie Elo United

Algemeen 

Allereerst; Gebruik je gezonde verstand. Heb je klachten? Dan blijf je thuis. Op de site van het RIVM kan je precies zien om welke klachten het gaat. 

Daarnaast blijft de 1,5m afstand van kracht buiten de banen! Voor en na het spelen van wedstrijden of trainen houd je minimaal 1,5 meter afstand. Deze regel geldt niet voor jeugd onderling tot 18 jaar. Spelers tot 18 jaar houden 1,5 meter afstand tot spelers en trainers ouder dan 18 jaar. Felicitaties in de vorm van een high five of handdruk zijn helaas niet toegestaan 

Kom niet eerder dan een half uur voor aanvang van de wedstrijd in de sporthal. 

De buitendeuren van de sporthal staan tijdens de wedstrijden open om te zorgen voor voldoende ventilatie.   

Looproutes en kleedkamers 

De kleedkamers worden zo min mogelijk gebruikt. Er mogen schoenen gewisseld worden in de kleedkamer, maar die neem je vervolgens wel mee de zaal in. Douchen en omkleden is beperkt mogelijk voor de uitspelende vereniging. De spelers van Elo United komen in sportkleding binnen en vertrekken ook in sportkleding. Zorg ook zelf voor voldoende water, flessen vullen is niet wenselijk. 

Voor onze gasten 
Neem bij voorkeur 1, maximaal 2 begeleider per team mee en geen supporters. Bij meer begeleiders kunnen we niet garanderen dat eenieder de hal in mag. Gasten mogen onze kleedkamers gebruiken waarbij er maximaal 6 personen per kleedkamer zijn toegestaan. 

Vaste plaats tijdens wedstrijd 

Ieder team krijgt een vast plaats toegewezen tijdens de wedstrijd. Zowel de spelers van het team, als de spelers van de tegenstander zijn verplicht om zoveel mogelijk op deze plek te blijven tijdens de wedstrijd. 

Desinfectie en schoonmaak 

Er staan op verschillende plekken desinfectiepompjes. Gebruik deze voordat je de zaal binnengaat en tussen de wedstrijden door. Ook is er oppervlakte schoonmaakmiddel beschikbaar. 

Voordat shuttles met de handen worden aangeraakt, desinfecteer je je handen. Gebruik een shuttle niet bij verschillende wedstrijden. Na gebruik worden de gebruikte shuttles verzameld in een emmer bij de baan en gedesinfecteerd indien je dezelfde shuttle opnieuw gebruikt. Voor elke wedstrijd pak je een nieuwe shuttle uit de koker. Je mag geen shuttle gebruiken van een ander team 

Registratie
We willen graag weten wie er gespeeld hebben en daarvoor maken we gebruik van registratielijsten. De lijsten vind je gelijk als je de zaal binnenloopt en iedereen moet zich registeren. Dit geldt ook voor volwassenen die niet spelen, maar wel in de hal zijn, zoals begeleiders van jeugdteams. We controleren daadwerkelijk elk speelmoment of iedereen is aangemeld. De gegevens worden 4 weken bewaard voor gebruik in een eventueel contactonderzoek van de GGD. Het bestuur stelt per speeldag een coördinator aan. Deze coördinator kan de toegang voor spelers weigeren als hij/zij de gezondheidstoestand niet vertrouwt of als er te veel mensen in hal aanwezig zijn. 

Samen zitten in de kantine na de wedstrijd 

Na de wedstrijd mag je niet samenzitten in de kantine. Kantine is wel open voor een consumptie tussen de partijen door.