Vrije speelavond donderdag 15 oktober vervalt

Vanavond hebben minister-president Rutte en minister De Jonge nieuwe verscherpte maatregelen aangekondigd om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op meerdere terreinen raken deze maatregelen ook de sport en de activiteiten van ELO United.

Nadere informatie volgt
Morgen worden verenigingen door de gemeente en Badminton Nederland nader geïnformeerd over specifieke maatregelen. Hiermee gaan het Bestuur en de Technische Commissie aan de slag. Later deze week zullen wij de leden informeren hoe het programma er vanaf komende maandag uit komt te zien.

Competitie
Aangegeven is ook dat competitiewedstrijden voor alle doelgroepen voorlopig niet door kunnen gaan. Nadere informatie hierover zal binnenkort bekend worden gemaakt. Ook de onlangs geplande opstapcompetitie zal dus tot nader order niet van start gaan.

Zaalwacht
De ervaringen van de afgelopen periode laten zien dat het toch nog vaak lastig is om de coronamaatregelen altijd te handhaven. Er is daarom besloten dat er vanaf maandag weer een
zaalwacht wordt ingesteld voor alle uren waarop senioren actief zijn (maandagochtend, maandagavond en donderdagavond). De leden van het Bestuur en de Technische Commissie kunnen dit niet alleen bemensen. Wij doen hier een beroep op jullie en komende week zullen we hiervoor actief leden gaan benaderen. Wil je ook een bijdrage leveren dan horen wij dat graag!

Laten er met zijn allen voor zorgen het coronavirus tegen te gaan.

Met vriendelijke groeten,
Remco Oskam
Voorzitter ELO United

Geen buitentraining dinsdag 16 juni

In verband met de zojuist gevallen regen en de weersverwachtingen voor vanavond gaan de trainingen van vandaag, 16-06-2020, helaas NIET door.

Hopende jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben,

Technische Commissie

Buitenbadminton afgelast dinsdag 4 juni

Helaas gaat de buitenbadminton vandaag niet door. De weersvoorspellingen zijn te slecht. Het gras is nat. Wij hebben hiervoor niet het juiste schoeisel en daardoor een grote kans op blessures.

we gaan weer trainen buiten met de jeugd vanaf 5 mei!

Het is zover, de gemeente Hengelo heeft ook aan ELO United toestemming gegeven om met de jeugd buiten te gaan trainen. We zijn daar heel blij mee. De samenwerking met Giants die ons velden beschikbaar stelt en de gemeente die heel snel onze vragen beantwoordt en onze aanvraag heeft goedgekeurd is heel mooi. 

Aan de trainingen in Corona-tijd zijn echter belangrijke voorwaarden gekoppeld, lees daarom dit bericht aandachtig! 

We gaan voorlopig op de dinsdag- en vrijdagavond trainen te beginnen op dinsdag 5 mei. Bij deze mail treffen jullie het trainingsschema aan, zie bijlage. Het zullen nog geen echte badmintontrainingen zijn, in de buitenlucht is dit lastig. 

Een aantal van jullie hebben aangegeven op de woensdag te willen trainen, gezien het aantal aanmeldingen en de benodigde organisatie hebben we hieraan nog niet kunnen voldoen. Mochten jullie dan op een andere dag of dagen willen trainen geeft dit dan nog even door aan Aswin Koebrugge (aswin.koebrugge@gmail.com

We vinden het belangrijk om te weten hoeveel mensen er komen trainen, kom je niet geef dit dan even door aan je trainer. Wil je iemand als introducé meenemen meldt het dan ook bij je trainer, let daarbij wel op de leeftijdsgrenzen. 

We hopen jullie allemaal te zien op onze trainingen. 

Regels die gelden tijdens de buitentrainingen in deze periode staan hieronder. Houdt je hier goed aan. 

 • blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 C°); 
 • blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft; 
 • blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat u tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact; 
 • meld je tijdig aan voor de sportactiviteit zodat de organisatie rekening kan houden met de toestroom; 
 • kom alleen naar de sportlocatie wanneer er voor jou een sportactiviteit gepland staat; 
 • reis alleen of kom met één persoon uit jouw huishouden; 
 • kom zoveel mogelijk zelf en op eigen gelegenheid naar de sportlocatie; 
 • kom in sportkleding naar de sportlocatie. Eventueel aanwezige kleedkamers zijn gesloten. Je kunt ook niet douchen, zorg dat je thuis naar het toilet bent geweest; 
 • kom niet eerder dan 10 minuten voor aanvang van de sportactiviteit naar de sportlocatie en wacht op aanvang op de daarvoor aangewezen plek; 
 • volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld de trainers, of vrijwilligers van ELO United en Giants; 
 • sporters van 13 t/m 18 jaar moeten 1,5 meter afstand houden tot alle andere personen (behalve personen uit eigen huishouden), dus ook tot trainers en andere sporters. Bij sporters t/m 12 jaar is deze afstandsbeperking onderling niet aan de orde; 
 • gebruik zoveel mogelijk alleen eigen materialen. Als er gedeelde materialen gebruikt worden, rouleer deze niet en desinfecteer reinig de materialen direct na gebruik met water en zeep of reinigingsdoekjes 
 • gebruik alleen eigen rackets; 
 • vervang gripjes regelmatig; 
 • werk zo veel mogelijk met toegewezen shuttles, 
 • ELO United zorgt voor shuttles; 
 • neem je eigen bidon gevuld mee om uit te drinken. Zet je naam op de bidon!! 
 • verlaat direct na de sportactiviteit de sportlocatie. 
 • toeschouwers zijn niet welkom bij de trainingen 

Afspraken specifiek voor de accommodatie van Giants (met dank aan Giants) 

 • We komen het terrein op en verlaten de club via de getekende pijlen. We bewaren 1, 5m afstand tot de trainer(s)/begeleid(st)er(s 
 • We maken geen gebruik van de kantine, kleedkamers, dugouts, deze zijn afgezet 
 • Tas/eigen materiaal blijft achter het veldhek op 1,5m van elkaar  
 • Wie naar toilet moet, overlegt dit met de trainer(s)/begeleid(st)er(s). Er mag maar 1 speler per keer van het veld af. 
 • Ouder(s)/verzorger(s) wachten bij ophalen in de vakken achter het hek of op de tribune op onderling 1,5m van elkaar. 
 • Na het sporten worden handen gewassen en gedesinfecteerd ; dit sturen de trainer of de ELO vrijwilliger aan 

Kijk voor meer info ook op: https://nocnsf.nl/media/2669/nocnsf_protocol_verantwoord-sporten.pdf 

Vragen of opmerkingen bel of mail Aswin Koebrugge

aswin.koebrugge@gmail.com

06-30502441

ALLE ACTIVITEITEN M.I.V. 13 MAART GEANNULEERD

In navolging van de adviezen van de rijksoverheid, het NOC*NSF en Badminton Nederland heeft het bestuur besloten dat met ingang van vrijdag 13 maart alle activiteiten (trainingen, speelavonden, speelochtend en wedstrijden) komen te vervallen. Dit geldt in ieder geval tot en met 31 maart.

Badminton Nederland heeft tevens aangegeven dat in de periode tot en met 31 maart alle activiteiten in wedstrijdverband (voorjaarscompetitie, bekertoernooi en toernooien) komen te vervallen.

De speelavonden bij BV OGEL en HV BRAVO waar leden in het kader van de samenwerking gebruik van kunnen maken komen eveneens per 13 maart te vervallen.

Start nieuwe seizoen

Nieuwjaarstoernooi

Op maandag 7 januari organiseren we wederom het Nieuwjaarstoernooi! Iedereen kan hierbij meedoen, zowel jeugd als senioren. We starten om 20.00 uur met het toernooi maar zorg dat je om 19.45 uur aanwezig bent in de hal. Na afloop hebben we in de kantine een heerlijk hapjesbuffet klaarstaan en proosten we op het nieuwe jaar! 

Deze avond vervallen de trainingen van de senioren vanaf 20.00 uur!

Kerstdiner

Op zondag 16 december staat er een heerlijk Kerstdiner klaar in de kantine van sporthal Hasseler Es. We starten met het diner om 18.00 uur (inloop vanaf 17.00 uur). De kosten voor het diner zijn €15,- en consumpties zijn voor eigen rekening. We werken die avond met muntjes (€1,80 per muntje). 

Er zijn nog enkele plekken vrij, dus geef je snel op via info@elo-united.nl. 

Badminton Clinic op Yonex Dutch open

Op zaterdag 13 oktober gaan wij met de vereniging naar een badminton clinic tijdens de Dutch open in Almere. Hier gaan we onder leiding van Nederlandse topspelers of topspeelsters een clinic volgen (en na afloop hem of haar alles te vragen over diens topsportleven).

De clinic zal plaatsvinden van 12.00 tot 13.00 uur in Topsportcentrum Almere.

Daarnaast krijgt iedere deelnemer een verrassing én hebben naast de deelnemers ook de opgegeven begeleiders gratis toegang tot de Yonex Dutch Open voor dezelfde dag. Het toernooi zelf begint om 14 uur tot maximaal 20 uur.

Er is plaats voor maximaal 8 spelers.
Heb je interesse dan kun je dit doorgeven aan Aswin Koebrugge (aswin.koebrugge@gmail.com)

Wij vertrekken om 10 uur vanaf de sporthal Hasseler Es.

Grote clubactie

Het nieuwe seizoen is weer begonnen en dat betekent dat ELO United weer op zoek is naar fanatieke jongens en meisjes om zo veel mogelijk GROTE CLUBACTIE loten te gaan verkopen! Het geld van deze loten kan de vereniging goed gebruiken, om dit jaar weer super veel leuke jeugdactiviteiten te organiseren voor JOU!
Daarnaast houd je aan de verkoop van de loten zelf ook wat over; voor iedereen die meer dan 15 loten weet te verkopen een prijs en voor degene die de allermeeste loten verkoopt ook nog een chille verrassing! Dus ga dus zo vlug mogelijk de straat op en je familie langs en verkoop zo veel mogelijk loten!

Hoe werkt het:
Met de grote clubactie en die je gaat verkopen, kunnen de kopers hele mooie en grote prijzen winnen en ze kosten maar €3,00 per stuk. Je krijgt een intekenlijst, waarmee je langs de deuren gaat om zoveel mogelijk loten te verkopen.  Dit jaar zal de verkoop alleen via eenmalige machtiging gaan. Je hoeft dus niet met geld over straat te lopen!
Zorg ervoor dat duidelijk de naam, het adres, de handtekening en het banknummer op het formulier staat, anders kan het zijn dat het lot niet mee telt voor je totale aantal verkochte loten!
Wanneer je zoveel mogelijk loten hebt verkocht, mag je de intekenlijst inleveren bij je trainer.
Dit kan uiterlijk tot 16 november. De club zorgt er verder voor dat het wordt opgestuurd naar de Grote Club Actie. Tenslotte schrijft de Grote Club Actie het bedrag van de koper eenmalig af.

De trekking van de grote clubactie is 12 december 2018.

Namens de club wensen wij jullie veel succes met het verkopen van de loten en dat het net als vorig jaar, weer een groot succes mag worden! Onthoud goed, met elk verkocht lot steun ie ELO, of dat er nu twintig zijn of twee !!

Kijk ook op www.clubactie.nl

Jeugd team 1 kampioen

Jeugdteam 1 is vandaag kampioen geworden in de onder 16 klasse!!! Ze moesten met 7-1 winnen van BC Twenthe om zo net voor Flits te blijven, en dat is ze ook gelukt door met 7-1 te winnen. 

Gefeliciteerd Merel, Yasmin, Janoa, Hugo en Bas 🎉🎉

Jeugd team 3 kampioen

Zaterdag is ons 3e jeugdteam kampioen geworden. Zij spelen in de U13 klasse.  Alle wedstrijden tot nu toe werden met ruime cijfers gewonnen.

Heren team kampioen

Woensdag 7 februari is ons heren team kampioen geworden. De directe concurrent BACO werd met 0-8 verslagen. Hierdoor hebben ze 10 punten meer dan BACO en met nog een wedstrijd te gaan zijn ze kampioen.

Gefeliciteerd Huub, Jurjen, Dorindo Bobby en Aswin

Competitie zondag 10-12-2017 afgelast

Beste spelers,

In navolging van de afgelastingen zoals gepubliceerd door Badminton Nederland is besloten om voor zondag 10 december alle competitiewedstrijden af te gelasten vanwege de weersvoorspellingen.

De geplande spelletjesmiddag komt hiermee tevens te vervallen.

Er zal in overleg met de competitieleiders van de tegenstanders gezocht worden naar een nieuwe speeldatum.

Competitieleiders ELO United

Start nieuwe badmintonseizoen 2017-2018

In de week van 4 september t/m 8 september start het badmintonseizoen weer. Hieronder een overzicht wanneer de diverse activiteiten starten.

Senioren, startdata

Badminton overdag
Maandag 4 september, 09.30-12.00 uur, sporthal Hasseler Es

Vrijspelen
Maandag 4 september, vanaf 20.00 uur, sporthal Hasseler Es
Donderdag 7 september, vanaf 20.00 uur, sporthal Slangenbeek

Training recreanten, 4e/5e klasse regio
Maandag 4 september , 20.30-21.30 uur, sporthal Hasseler Es

Training recreanten instroomgroep
Maandag 26 september 19.30-20.30 uur, sporthal Hasseler Es

Training senioren selectie
Maandag 4 september 20.00-21.30, sportzaal Hasseler Es
Donderdag 7 september 20.00-21.30, sporthal Slangenbeek

Jeugd, startdata

Jeugd training
Donderdag 7 september 17.30-18.30, sporthal Slangenbeek
Vrijdag 8 september, 17.00-20.00 uur, sporthal Hasseler Es

Jeugd aspiranten training
Maandag 4 september 18.30-19.30/20.00, sporthal Hasseler Es
Donderdag 7 september 18.30-20.00, sporthal Slangenbeek

Jeugdselectie training
Maandag  4 september 18.30-20.00, sporthal Hasseler Es
Donderdag 7 september, 18.30-20.00, sporthal Slangenbeek

Informatieclubblad 2017-2018

De uitgebreide seizoeninformatie is zoals gebruikelijk terug te vinden in het Rode Boekje.

Informatieclubblad_seizoen_2017-2018 (het Rode Boekje)

Frits Haakmat overleden

Gisteren is toch nog redelijk onverwacht Frits Haakmat overleden. Frits heeft een paar seizoenen geleden training bij ons gegeven. 

Evaluatie/ opgave competitie volgend seizoen

Vandaag is via de mail naar alle leden een evaluatieformulier gestuurd. Dit evaluatieformulier gaat over de competitie en de trainingen van het afgelopen seizoen, en gedeeltelijk over het komende seizoen. Aan de hand van deze evaluatie en inventarisatie kunnen wij zien waar Elo United op dit moment staat, of we goed bezig zijn, of er wat veranderd moet worden, en de situatie voor komend seizoen.
De evaluatie zal net als vorig jaar afgenomen worden via Google Forms. Met het gebruik van Google Forms hopen wij, net als vorig jaar, de antwoorden makkelijker en overzichtelijker te verzamelen. Wij vragen jullie de evaluatie naar waarheidsgetrouw te beantwoorden. De antwoorden zijn niet alleen in ons belang, maar ook jullie belang.

De evaluatie zal dit seizoen voor het eerst tegelijk naar zowel de jeugd, als naar de senioren gestuurd worden. Hierdoor lijkt de evaluatie relatief lang, maar door middel van de gegeven antwoorden worden de vervolgvragen weergegeven. Dit betekent dat de jeugd het gedeelte van de senioren niet invult en andersom.

Wij verzoeken jullie om deze vragenlijst zo snel mogelijk in te vullen, doch uiterlijk voor 5 maart 2017.
De vragenlijst is te vinden via onderstaande link:

https://goo.gl/forms/UqT8U152HiSyQYvh1

Met vriendelijke groeten,
Namens Elo United,

Bart IJzereef

Oliebollentoernooi maandag 16 januari

Maandag 16 januari tijdens de reguliere speelavond van Elo United zullen we het jaarlijkse senioren Oliebollentoernooi houden. Iedereen die er dan is, gaat meedoen, waarbij er gedubbeld gaat worden (er is dus geen training). In de kantine hebben we vervolgens de Nieuwjaarsborrel, waarbij Els hapjes voor iedereen heeft klaar staan. Het gaat een topavond worden!!!

Ouder-Kind toernooi vrijdag 23 december

Vrijdag 23 december is er weer een ouder-kind toernooi. Iedere jeugdspeler mag samen met een ouder/ broer/ zus/ buurman… hieraan meedoen. 

Graag in de sporthal verschijnen in sportkleding 10 tot 5 min voor aanvang.

Rackets en shuttles zijn aanwezig. 

Aanvang toernooi: 19.00 uur
Eindtijd:                  21.00 uur
Locatie: sporthal Hasseler Es

Sinterklaasfeest bij Elo United

Vrijdag 2 december wordt er ter ere van Sinterklaas tijdens de normale training een Sinterklaas badmintontoernooi gehouden.

Je mag tijdens dit toernooi je normale badmintonkleding aandoen maar het is natuurlijk leuker als je je verkleedt als Piet bijvoorbeeld.

De vereniging zal zorgen voor iets lekkers tussendoor. En natuurlijk ook voor  drinken.

Wij h open dat je hier aan mee doet.

Elo United Kerstdiner

Elo-United organiseert voor alle seniorenleden (vanaf 16 jaar) een kerstdiner op vrijdagavond 16 december in de kantine van de Hasseler Es. De kantine zal prachtig aangekleed worden, het eten (amuses, voorgerecht, hoofdgerecht en desert) zullen door onze eigen leden worden klaargemaakt en er zal voor amusement worden gezorgd. Verwacht wordt dat iedereen netjes gekleed komt.

Waar: kantine Hasseler Es

Wanneer: vrijdag 16 december vanaf 19.00

Kosten: 15 euro ter plekke betalen, dit is exclusief drankjes

Inschrijven: via het Facebook evenement of via de e-mail: elokerstdiner@gmail.com.

We zien jou vrijdag 16 december,

Het kerstdiner comité

Badminton jeugd herfsttoernooi

Badminton jeugd herfsttoernooi
Datum: vrijdag 14 oktober van 19.00 tot 20.00
Waar: sporthal Hasseler Es

Elo United organiseert de laatste training voor de herfstvakantie op vrijdag 14 oktober een jeugd herfsttoernooi. Dit vindt plaats van 19.00 tot 20.00 in sporthal Hasseler Es. Alle jeugdspelers zijn hierbij uitgenodigd. We gaan enkels en dubbels spelen. De winnaar van het toernooi zal een klein prijsje ontvangen. Inschrijven is niet nodig.

Jongste jeugd Elo United gesponsord door Thales

De jongste jeugdspelers (tot 12 jaar) worden sinds dit seizoen gesponsord door Thales. Zoals je hieronder ziet zijn ze erg blij met de kleding.

De kleding blijft eigendom van Elo.

img_20160901_200026img_20160901_195954

Geen recreanten training maandag 12 september

Maandag 12 september is er geen recreanten training. Elles is op vakantie en er is geen invaller. De week erop is er weer normaal training. De jeugdtraining gaat wel door.

Start nieuwe badmintonseizoen

In de week van 29 augustus t/m 2 september start het badmintonseizoen weer. Hieronder een overzicht wanneer de diverse activiteiten starten.

Senioren, startdata

Badminton overdag
Maandag 29 augustus, 09.30-12.00 uur, sporthal Hasseler Es

Vrijspelen
Maandag 29 augustus, vanaf 20.00 uur, sporthal Hasseler Es
Vrijdag 2 september, vanaf 19.30 uur, sporthal Slangenbeek

Training recreanten 4e / 5e klasse district
Maandag 29 augustus , 20.30-21.30 uur, sporthal Hasseler Es

Training recreanten instroomgroep
Maandag 19 september 19.30-20.30 uur, sporthal Hasseler Es

Training senioren selectie
Maandag 29 augustus 20.00-21.30, sportzaal Hasseler Es
Donderdag 20 augustus 20.00-21.30, sporthal Slangenbeek

Jeugd, startdata

Jeugd training
Donderdag 1 september 17.30-18.30, sporthal Slangenbeek
Vrijdag 2 september, 17.00-20.00 uur, sporthal Hasseler Es

Jeugd aspiranten training
Maandag  29 augustus 18.30-20.00, aspiranten 12-16 jaar, sporthal Hasseler Es
Donderdag 1 september 18.30-20.00, aspiranten 8-12 jaar, sporthal Slangenbeek

Jeugdselectie training
Maandag  29 augustus 18.30-20.00, sporthal Hasseler Es
Donderdag 1 september, 18.30-20.00, sporthal Slangenbeek

Informatieclubblad 2016-2017

De uitgebreide seizoeninformatie is zoals gebruikelijk terug te vinden in het Rode Boekje.

Informatieclubblad_seizoen_2016-2017 (het rode boekje)

Hardlopen op het hulsbeek

Net als voorgaande jaren gaan we ook deze zomer weer lekker hardlopen op het hulsbeek!! De dagen en tijden zijn net als voorgaande jaren; dinsdag en donderdagavond vanaf 19:15 tot ongeveer 21:00. Geef even aan als je van plan bent om ook mee te gaan ivm het regelen van vervoer. Neem contact op met Lars Oskam.

TOT DINSDAG

Clubkampioenschappen 2016

Clubkampioenschappen Elo United!!! Donderdag 26 mei en donderdag 2 juni. Voor de aspiranten, jeugdselectie en senioren. Bij de jeugd wordt er enkel en dubbel gespeeld, bij de senioren enkel, dubbel en mix. Continue wedstrijden met rondes van 10 minuten. Inschrijven kan via mij Harm van Schaik op de trainingsavond of je kunt dat nu ook online doen via

http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…

Eindfeest 2016

Beste leden,

Namens de feestcommissie zou ik jullie via deze weg van harte uitnodigingen voor het Eindfeest op 21 mei aanstaande. In verband met de voorbereidingen zouden we graag je aanmelding uiterlijk 1 mei ontvangen via eindfeestelounited@outlook.com.

Met vriendelijke groeten,

namens de feestcommissie

Lars Oskam

Eindfeest 2016

badminton toernooi

Uitwisseling toernooi recreanten maandag 21 maart

Maandag 21 maart is er in sporthal Hasseler Es een uitwisselingstoernooi voor senioren recreanten. Samen met een aantal andere vereningen organiseert Elo-united dit toernooi. Uitgenodigd zijn spelers van WRSH, Bravo, Ogel, Borne en Orion.

Aanvangstijdstip: 20.00 uur. Graag een kwartier voor aanvang aanwezig zijn.

Er worden alleen dubbelpartijen gespeeld.

Inschrijving vooraf is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Regio Jeugd Kampioenschappen 30 en 31 januari 2016

Beste jeugdspelers, ouders/verzorgers,

Op 30 en 31 januari 2016 organiseert ELO United namens Regio Oost, de Regio Jeugd Kampioenschappen 2016. Dit toernooi zal worden gehouden in de sporthal Hasseler Es.

Je kunt je direct via toernooi.nl aanmelden via onderstaande link:

http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=AD015395-FF5D-4CBA-8833-8F85675CD40E

De wedstrijden in de jongste groep (U11) tot 11 jaar en voor de groep “Opstapper” worden allemaal op zaterdag gespeeld. De wedstrijden in de oudste groep (U19) tot 19 jaar worden allemaal op zondag gespeeld. In de overige onderdelen worden de wedstrijden over beide dagen verspreid.

Wij gaan er vanuit dat zeker de spelers die ook (opstap)competitie spelen aan het toernooi gaan deelnemen.

De inschrijving sluit 20 januari 2016           .

LET OP: In de U19 en U17 mag ook met verenshuttles worden gespeeld !!

AANKONDIGING RJK 2016

Met vriendelijke groeten,

Remco Oskam
Toernooileider RJK Oost 2016
roskam@badminton.nl
074 – 277 15 83
06 – 15 49 01 65

Oliebollentoernooi

Nog heel even en het is 2016! Om het nieuwe jaar gezamenlijk van start te gaan nodigt het Bestuur iedereen uit voor het Oliebollentoernooi met aansluitend de Nieuwjaarsbijeenkomst.

Vanaf 20.00 gaan we sportief het nieuwe jaar en vanaf 21.45 staat er een buffet in de kantine klaar

Alle seniorenleden mogen hieraan meedoen.
Oudere jeugdspelers en jeugdselectiespelers zijn ook welkom.

Wanneer:
Maandag 4 januari

Aanvang:
20.00 uur. Om 19.45 uur in zaal aanwezig zijn. Einde 21.30 uur.
Vanaf 21.45 uur staat het buffet klaar.

Soort toernooi:
dubbelspel, zwitsers laddersysteem

Locatie:
sporthal Hasseler Es

Herfstbadminton

In de herfstvakantie organiseert Elo United voor alle jeugdleden ter voorbereiding op het Gerrit Bos jeugdtoernooi en Junior Master toernooi Amersfoort een extra trainings- en speelmoment.
Training, heerlijke lunch en daarna wedstrijdjes spelen. Ook spelers die niet meedoen aan één van beide toernooien mogen hieraan meedoen!

Trainers: Harm van Schaik en Elles Horsselenberg

*Inschrijven kan tot 17 oktober. Bij te weinig inschrijvingen gaat de Herfstbadminton niet door

Inschrijven en betalen van tevoren bij Elles Horsselenberg, mail adres: elleshorsel@live.nl
Geld meenemen naar de training

Wanneer:
Dinsdag
20 oktober
(herfstvakantie)

Activiteit
Training (10.00-12.00 uur)
Lunch (12.00 – 13.00 uur)
Toernooi (13.00 – 15.00 uur)

Locatie:
sporthal Hasseler Es

Kosten:
€7.50 per persoon

Introducétoernooi maandag 21 september

Op maandag 21 september zal er tijdens de vrijspeelavond in de Hasseler Es vanaf 20.00 een introducétoernooi worden gehouden. Alle spelers kunnen een introducé meenemen met wie ze samen aan het “toernooi” deelnemen. Het toernooi zelf zal op informele wijze worden gehouden, zodat er op een ontspannen manier kennis gemaakt kan worden met de badmintonsport. Voor alle deelnemers zal er een racket klaar liggen om die avond te lenen. Opgave vooraf is niet noodzakelijk. Inschrijven kan vanaf 19.45 in de zaal.

ELO United badminton hengelo

Start nieuwe badminton seizoen

In de week van 17 t/m 21 augustus start het badmintonseizoen weer. Hieronder een overzicht wanneer de diverse activiteiten starten.

Senioren, startdata

Badminton overdag
Maandag 17 augustus, 09.30-12.00 uur, sporthal Hasseler Es

Vrijspelen
Maandag 17 augustus, vanaf 20.00 uur, sporthal Hasseler Es
Vrijdag 21 augustus, vanaf 19.30 uur, sporthal Slangenbeek

Training recreanten
Maandag 7 september, 20.00-21.00 uur, sporthal Hasseler Es

Training senioren selectie
Dinsdag 18 augustus 18.30-20.30, sportzaal Driene
Donderdag 20 augustus 20.00-21.30, sporthal Slangebeek

Jeugd, startdata

Jeugd training
Donderdag 20 augustus 17.30-18.30, sporthal Slangebeek.
Vrijdag 28 augustus, 17.00-20.00 uur, sporthal Hasseler Es. Let op vrijdag 21 augustus geen training. De zaal is niet beschikbaar!

Jeugd aspiranten training
Maandag  24 augustus 18.30-20.00, sporthal Hasseler Es

Jeugdselectie training
Dinsdag 18 augustus 17.00-18.30, sportzaal Driene
Donderdag 20 augustus, 18.30-20.00, sporthal Slangenbeek

Informatieclubblad 2015-2016

De uitgebreide seizoeninformatie is zoals gebruikelijk terug te vinden in het Rode Boekje.

DOWNLOAD HIER HET RODE BOEKJE 2015-2016

RCJT Gerrit Bos Jeugdtoernooi 2015

Op zaterdag 24 en zondag 25 oktober organiseert ELO United het RCJT Gerrit Bos Jeugdtoernooi. Dit jeugdtoernooi wordt gespeeld in de leeftijdsgroepen U(nder) 11, U13, U15, U17 en U19. Er kan worden ingeschreven in alle drie de onderdelen: mannen/vrouwen enkel, mannen/vrouwen dubbel en gemengddubbel.

Het Gerrit Bos Toernooi maakt tevens deel uit van het RCJT Circuit; het jeugdranglijst circuit van Regio Oost. Zie hierover meer op de website van Regio Oost.

Het toernooi in een notendop:

Datum:               24 & 25 oktober 2015

Tijden:                 zaterdag 09.00-ca. 20.00, zondag 10.00-ca. 17.00

Locatie:               Sporthal Hasseler Es, Hengelo

Contact:              Remco Oskam, roskam@badminton.nl

De inschrijving verloopt via badmintonnederland.toernooi.nl. De inschrijving sluit 12 oktober.

Reglement GB toernooi 2015

Info und Regeln GB Turnier 2015

Reünie voor ouden- en huidige leden van ELO United, HPV en HPV/ Shuttle 81 Combinatie

Aan alle leden van ELO United,

Het leek ons een leuk idee om een reünie te organiseren voor alle (oud en huidige) leden van ELO United, HPV, en HPV/Shuttle’81 Combinatie.

De datum is geprikt. Noteer deze alvast in je agenda:

ZATERDAG 10 OKTOBER 2015

Het zou reuze gezellig zijn om deze avond te vieren met zoveel mogelijk mensen. Er zullen wel kosten aan deze avond zijn verbonden. Dit is afhankelijk van het aantal aanwezigen.

Wij willen graag weten i.v.m. de locatie etc op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Geef je dus op voor 1 Juni 2015 op het volgende adres:

reuniehpvshuttle@outlook.com

Tevens kun je ons bezoeken op Facebook: reuniehpvshuttle’81

Indien je nog contact hebt met oud-leden, zou je deze dan ook op de hoogte willen brengen namens ons.

Komt allen, dan maken we er iets leuks van.

Groeten,

Carmen Berghuis,
Els van Deijk,
Miriam Stayen,
Kitty Kreeft

Badminton jeugd competitie hengelo

Ouder-Kind Toernooi zondag 12 april

Nog even en het traditionele Ouder-Kind-Toernooi zal worden gehouden.

Wie kunnen meedoen? Jeugdleden kunnen met een volwassene (ouder, verzorger, broer, opa, buurvrouw etc.) meedoen. Seniorleden kunnen met een kind jonger dan 19 jaar ook meespelen.

Het toernooi wordt gespeeld op zondag 12 april 2015, van 10:00 tot 13:00 uur, in de sporthal Hasseler Es. Tijdens dit toernooi kunnen de ELO spelers aan de kinderen/ouders laten zien hoe goed ze zijn. We hopen op een grote opkomst en een gezellig toernooi. Natuurlijk zullen ook de leuke prijzen dit keer niet ontbreken!!!

Nieuw dit jaar is de gezamenlijke luch vanaf 13.00 om het toernooi af te sluiten. In de kantine zal voor alle deelnemers een lunch voorbereid worden met onder andere diverse broodjes en beleg, soep, een ei, fruit en koffie/thee/melk/jus d’orange.

Om in een deel van de kosten van de lunch te kunnen voorzien zal per deelnemend koppel aan het Ouder-Kind-Toernooi een bijdrage van € 5,00 worden gevraagd. Deze bijdrage kan worden voldaan in de zaal voor aanvang van het toernooi.

Welk ELO lid, gaat met zijn kind of ouder of andere bekende de uitdaging aan om deze wedstrijden te spelen? Je geeft je op door onderstaande gegevens in te vullen en uiterlijk

6 april per email te sturen naar roskam@badminton.nl

Oliebollentoernooi & Nieuwjaarsreceptie

Wanneer: maandag 5 januari 2015
Aanvang: 20.00 uur. Om 19.45 uur in zaal aanwezig zijn.
Einde: uiterlijk 21:30 uur
Locatie: sporthal Hasseler Es
Soort toernooi: dubbelspel volgens Zwitsers Laddersysteem
Voor wie: iedereen die gezellig op zijn eigen niveau een toernooi wil spelen. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden een aantal groepen gemaakt van verschillende niveaus.

Voortijdig inschrijven is niet nodig. Het wel handig om alvast te zoeken naar een dubbelspel partner. Als je die niet kunt vinden zoeken wij in de zaal wel iemand.
Allereerst worden de spelers van de diverse groepen ingevoerd. Daarna genereert de software de wedstrijden voor de eerste ronde. Vervolgens voer je de uitslagen in en wordt er een ranglijst gemaakt. In de tweede ronde speelt dan nummer 1 tegen 2, 3 tegen 4 enz. Na het invoeren van deze uitslagen creëert de software een nieuw ranglijst. Weer speelt de nummer 1 tegen 2 enz.

Let op!!!!
Er is geen vrijspelen en training voor de senioren (vanaf 20.00) op maandag 5 januari
Direct aansluitend op het Oliebollentoernooi zal in de kantine van de Hasseler Es de Nieuwjaarsreceptie plaatsvinden. Alle leden en aanhang zijn hierbij van harte welkom vanaf 21.45. Tijdens de Nieuwjaarsreceptie kunnen de aanwezigen tevens genieten van het (gratis) buffet.

Regio Jeugd Kampioenschappen, 7 en 8 februari 2015

Op 7 en 8 februari 2015 organiseert ELO United namens Regio Oost, de Regio Jeugd Kampioenschappen 2015. Dit toernooi zal worden gehouden in de sporthal Hasseler Es. Je kunt je direct via toernooi.nl aanmelden via onderstaande link:

http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=6F0ABADD-013E-4B74-AAE0-6981000DDBCA

De wedstrijden in de jongste groep (U11) tot 11 jaar worden allemaal op zaterdag gespeeld. De wedstrijden in de oudste groep (U19) tot 19 jaar worden allemaal op zondag gespeeld. In de overige onderdelen worden de wedstrijden over beide dagen verspreid.

Wij gaan er vanuit dat zeker de spelers die ook (opstap)competitie spelen aan het toernooi gaan deelnemen.

De inschrijving sluit 26 januari 2015 .

LET OP: In de U19 en U17 mag ook met verenshuttles worden gespeeld !!

Zaterdag avond thuiswedstrijd team 1 tijdens Gerrit Bos Jeugdtoernooi.

Zaterdagavond om 19.00 uur speelt ons eerste team in sporthal Hasseler Es. Deze wedstrijd vind plaats tijdens de laatste wedstrijden van het Gerrit Bos Jeugdtoernooi. De oorspronkelijke speeldatum was begin januari 2015. De sporthal is dan niet beschikbaar. Kom ons eerste team aanmoedigen en kijk gelijktijdig naar een aantal leuke jeugdwedstrijden. Eventueel voor de tijd iets eten in de sporthal. Els en Carmen hebben weer een warme maaltijd voorbereid.

Gerrit Bos Jeugdtoernooi

Gerrit Bos Jeugdtoernooi

Aankomend weekend begint het Gerrit Bos Jeugdtoernooi weer. Het toernooi begint zaterdag om 9.00 uur. Zondag om 10 uur.  Alles vind plaats in de sporthal Hasseler Es. Meer dan 100 spelers doen mee. Mocht je zin en tijd hebben, kom onze spelers aanmoedigen. Het toernooischeme kun je bekijken via de toernooi pagina van de NBB

Facebook ELO United badminton

Facebook pagina ELO United

ELO United heeft vanaf vandaag ook een eigen Facebook pagina. Wij hopen dat hier veel gebruik van wordt gemaakt. Het adres is https://www.facebook.com/elounited.

Overlijden Gerrit Bos

Op 17 september jl. is kort na zijn 87ste verjaardag Gerrit Bos overleden.

Als oprichter van BC HPV, de voorloper van ELO United, herinneren wij Gerrit als zeer betrokken bij de vereniging en de badminton. Oog was er voor het belang van sociale aspecten en activiteiten binnen de verenigingen, naast het sportieve vlak. In het bijzonder werd er belang gehecht aan de jeugd binnen de vereniging en binnen het kader. Het open jeugdtoernooi kennen wij dan ook al vele jaren als het Gerrit Bos Jeugd toernooi.

Gelegenheid tot afscheid nemen is er aanstaande zondag om 19.00 tijdens de uitvaartviering in de O.L. Vrouwekerk aan de O.L. Vrouwestraat te Hengelo. Een ieder is uitgenodigd hier aanwezig te zijn.

Onze gedachten zijn bij Marie, kinderen en kleinkinderen en wij wensen hen veel sterkte.

Namens het Bestuur van ELO United
Remco Oskam

Voorzitter

Gerrit Bos

ELO United Hengelo Gerrit Bos Jeugdtoernooi

Gerrit Bos jeugdtoernooi

Ieder jaar organiseert de Toernooicommissie van ELO United het RCJT Gerrit Bos Open Jeugdtoernooi. Dit is een tweedaags Jeugdtoernooi waar ieder jaar vele spelers van onze vereniging en omliggende verenigingen aan deelnemen. Als competitiespelers wordt jullie sterk aangeraden aan het toernooi deel te nemen.

De wedstrijden in de U11 worden uitsluitend op de zaterdag gespeeld. De wedstrijden in de U19 worden uitsluitend op de zondag gespeeld. De wedstrijden in de overige onderdelen worden over beide dagen verdeeld, waarbij de voorronde wedstrijden in poules zoveel mogelijk op zaterdag worden gespeeld en de eindronden op de zondag.

Het toernooi zal worden gehouden op 18 en 19 oktober 2014 in de sporthal Hasseler Es in Hengelo.

Via deze link vinden jullie het aankondigingsformulier. Aanmelden is mogelijk via de toernooipagina op toernooi.nl:

Je kunt je aanmelden tot en met 6 oktober aanstaande.

LEDEN VAN ELO UNITED BETALEN GEEN INSCHRIJFGELD !!

Nieuwe Technische Commissie

Er is een nieuwe Technische Commissie in oprichting.

In de het afgelopen jaar is dit onderwerp al vaker aan de orde geweest. Wat gaat er ook alweer gebeuren?
Heel veel technische zaken, die verdeeld waren in de verschillende afdelingen van de vereniging, worden weer samengebracht onder de vlag van de Technische Commissie (TC). Door bovendien het kader aan te vullen, kan de slagvaardigheid worden verbeterd, kunnen de communicatie lijnen korter en beter worden, en krijgen alle badminton technische zaken weer de aandacht die ze verdienen.

In de afgelopen maanden is er gekeken naar het taken pakket, en welke verantwoordelijkheden en bevoegdheden daar bij horen om de TC goed haar belangrijke werk te laten doen.
Nu het grootste voorwerk achter de rug is, is de formatiecommissie (Albert Eikenaar, Ben Geertsema, Aswin Koebrugge en Henk Eysink) nu bezig met het zoeken van kader.

Allereerst zoeken we enkele mensen, die de technische zaken willen coördineren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de interactie met trainers en competitie spelers, jeugdzaken, materiaalzaken.
Albert Eikenaar is bereid om de algemene zaken voor zijn rekening te nemen, waaronder de contacten met het bestuur, dus zeg maar de voorzitter rol.

Natuurlijk veels te veel voor 1 persoon, daarom willen we graag een beroep doen op leden, en ook op ouders van jeugdleden, om ons te helpen de TC te versterken.

Alle vrijwilligers, die nu al technische zaken en grotere of kleinere taken voor hun rekening nemen, willen we natuurlijk graag behouden. Immers, wat goed loopt, moet vooral goed blijven lopen.

In de komende weken gaan we de verschillende groepen en mensen langs, om nadere informatie te kunnen geven.
We hopen er natuurlijk op, dat je ook wat in de TC wilt gaan doen.
Heb je vragen, wil je je aanmelden, neem gerust contact op met een van ons.

Albert Eikenaar, Aswin Koebrugge, Henk Eysink of Ben Geertsema

Week van de badminton

Vriendjes en vriendinnetjes toernooi

Donderdag 18 september en vrijdag 19 september wordt het VRIENDJES-EN-VRIENDINNETJES-TOERNOOI gehouden. Tijdens je eigen training mag je één of meerdere vriendjes en/of vriendinnetjes mee nemen. Gezamenlijk gaan we dan in een aangepaste trainings- en toernooivorm aan de slag.
Op vrijdag staat er na afloop in de kantine voor iedereen nog iets lekkers klaar. Ook ouders zijn 19 september van harte welkom. In de kantine is tijdens het Vriendjes-en-Vriendinnetjes-Toernooi gratis koffie en thee beschikbaar.
Geen racket? Geen probleem! Voor alle introducés die mee komen doen hebben wij een racket te leen.
Om het Vriendjes-en-Vriendinnetjes-Toernooi een nog feestelijker tintje te geven zal er bij de afsluiting in de kantine ook een verloting plaatsvinden, waarbij er onder andere een een gloednieuw racket te winnen is!

Tot 18 of 19 september!
Met vriendelijke groeten,
ook namens de trainers & begeleiders
Remco Oskam
074 – 277 15 83
remco.oskam@home.nl

Nieuwe bardienstschema

Het nieuwe bardienstschema is weer en klaar en staat op de website.  Kijk in de tabel op de desbetreffende pagina om op te zoeken wanneer je aan de beurt bent.  Kijk in het menu onder “de vereniging” en dan bardienst.

badminton toernooi

BRING-A-FRIEND-TOERNOOI

Maandag 15 september wordt het BRING-A-FRIEND-TOERNOOI gehouden. Vanaf 20.00 zal in de sporthal Hasseler Es een dubbel/mix-toernooi gehouden worden volgens het Zwitsers Ladder Systeem. Alle leden worden uitgenodigd deel te namen samen met een een introducé. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, dit kan vanaf 19.45 in de zaal.

Maandag 15 september zal ook de kantine van de Sporthal Hasseler Es geopend zijn. Geen racket? Geen probleem! Voor alle introducés die mee komen doen hebben wij een racket te leen.
Via de Week van het Badminton maken jij en je introducé ook kans op een geheel verzorgde reis voor 2 personen naar de YONEX All England 2015 die van 10 t/m 15 maart in Birmingham worden gehouden. Wil je hier kans op maken, meld je dan tussen 8 en 28 september aan op www.weekvanhetbadminton.nl zie “Bring a Friend Actie”.

Vanaf maandag 22 september gaan de START-trainingen weer beginnen. In een serie van 12 lessen kunnen nieuwe spelers vrijblijvend kennismaken met badminton voor slechts € 32,00. Voor meer informatie zie de START-flyer of verwijs door naar onze website: www.elo-united.nl.
Tot 15 september!
Met vriendelijke groeten,

Remco Oskam
074 – 277 15 83
remco.oskam@home.nl

Feest elo united hengelo

Start feest

De aftrap van de week van de badminton binnen de vereniging zal plaatsvinden op zondag 14 september. ’s middag zal er eerst een brunch worden gehouden voor de verenigingsvrijwillgers, om 14.00 zal het eerste team haar eerste thuiswedstrijd spelen en ’s avonds het START-feest waar onder andere de jubilarissen en kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd worden.

Start training

12035_logo_STARTKennismakingslessen

Najaar 2014

Het nieuwe jaar brengt nu het START-programma ook bij ELO United

In de 12 weken tot medio december zal er weer een serie van 12 trainingen worden gegeven speciaal voor nieuwe recreanten. Voor slechts € 32,00 en zonder direct lid te worden kan men kennis maken met badminton. De trainingen worden gegeven op maandagavond in Hasseler Es van 20.30 tot 21.30. Op een prettige informele manier zal er aandacht worden gegeven aan de basisslagen en de basisregels voor wedstrijden. Wilt u zelf mee doen of heeft u mensen in uw omgeving die graag eens mee zouden willen slaan, vraag dan op een van de speelavonden naar Olaf.

De data: 22, 29 sep. 6, 20, 27 okt. 3, 10, 17, 24 nov. 1, 8, 15 dec.

TUSSENTIJDS INSTROMEN IS MOGELIJK !

Lees meer over het startprogramma op de website van badminton nederland, NBB start

Voor verdere vragen kun je ook contact opnemen met Charon van de Maat onze secretaresse

Clubkleding elo united

Passen clubkleding

De competitie spelers hebben reeds de mogelijkheid gehad de nieuwe shirts te passen. Ook bij de start van het seizoen 2014-2015 zal er een mogelijkheid zijn voor alle leden om kleding te passen en eventueel kleding bij te bestellen. Kleding passen is mogelijk in de eerste speelweek op maandag 18 augustus (19.00-20.00 Sporthal Hasseler Es) en donderdag 21 augustus (19.00-20.00 Sporthal Slangenbeek).

Bestelde kleding zal zo snel als mogelijk geleverd worden. Alle nieuwe jeugdleden ontvangen zo spoedig mogelijk na inschrijving een T-shirt.Meer weten?

Senioren kunnen voor vragen over de clubkleding terecht bij Aswin Koebrugge,
aswin.koebrugge@gmail.com of 074 – 243 47 46.

Jeugdleden kunnen contact opnemen met Remco Oskam.
remco.oskam@home.nl of 074 – 277 15 83.

Informatie clubblad elo united hengelo

Informatieclubblad seizoen 2014-2015

Het Informatieclubblad voor het seizoen 2014-2015 is gereed en via deze link te downloaden. In het Informatieclubblad is alle informatie over speel- en trainingstijden en indelingen van team en groepen te vinden. Mocht je het Informatieclubblad graag als hardcopy ontvangen, dat kan. Stuur dan even een mailtje naar info@elo-united.nl.

Week van de badminton

Week van de badminton

Badminton Nederland organiseert voor de derde keer de Week van het Badminton.Deze vindt plaats van 15 tot en met 21 september 2014 en in deze week laten Badminton Nederland en haar badmintonverenigingen met open dagen zien hoe stoer, snel en gezond de badmintonsport is, maar ook hoe leuk en gezellig het is bij de badmintonvereniging.

De aftrap binnen de vereniging zal plaatsvinden op zondag 14 september. ’s middag zal er eerst een brunch worden gehouden voor de verenigingsvrijwillgers, om 14.00 zal het eerste team haar eerste thuiswedstrijd spelen en ’s avonds het START-feest waar onder andere de jubilarissen en kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd worden.

ELO United haakt met een aantal activiteiten aan bij de Week van het Badminton. Zo zal al op maandag 15 september het Introducétoernooi (zie onderstaand) worden gehouden voor senioren en introducés. Meer informatie hierover zal bij de start van het seizoen aan de spelers worden uitgedeeld.

Op donderdag 18 en vrijdag 19 september is het de beurt aan de jeugd. Tijdens de reguliere trainingstijden zal er een Vriendjes-en-Vriendinnetjes-Toernooi worden gehouden. Ook hierover zullen de spelers nog nader geïnformeerd worden.

Bad-mini-ton jeugd badminton

Nieuwe jeugdgroep

Dit seizoen wordt er in samenwerking met de Badminton School Oost Nederland (BSON) een nieuwe trainingsgroep opzet speciaal voor jeugdspelers vanaf 4/5 jaar. Bij de trainingen wordt de nadruk gelegd op het spelenderwijs leren van (oog-hand) coördinatie en racketvaardigheid. Er wordt aan gewerkt om in het najaar van 2014 met de nieuwe groep te kunnen starten.

Bardienst elo united

Bardiensten

Het afgelopen seizoen hebben de teams die competitie hebben gespeeld op de zondag ook zorg gedragen voor de bezetting van de kantine. Dit systeem heeft goed gefunctioneerd en zal ook het komende seizoen worden gebruikt. De start zal zondag 14 september zijn. Het rooster zal terug te vinden zijn in Het Gele Boekje, het infoboekje over de competitie.

Badminton jeugd competitie hengelo

Competitie-informatieavond jeugd

Evenals voorgaande seizoenen zal er ook dit keer een competitie-informatieavond worden gehouden. Deze avond is bedoeld om spelers en hun ouders in de Jeugdcompetitie van verdere informatie te kunnen voorzien en om eventuele vragen te beantwoorden. Tevens zullen op de avond de schema’s en benodigdheden voor de competitie aan de spelers worden uitgereikt. In de organisatie zijn een aantal dingen geheel gewijzigd en nieuw, bijvoorbeeld de wedstrijdformulieren en natuurlijk het nieuwe Regio Competitiereglement. Ook hier zal uitleg over worden gegeven.

Het is dus van het grootste belang dat jullie hierbij aanwezig zijn om de competitie verder soepel te laten verlopen. Aangezien wij dit seizoen 8 teams met in totaal 37 spelers in de Jeugdcompetitie hebben spelen is, evenals vorig seizoen, er gekozen voor één gezamenlijke info-avond in plaats van een gesprekje met alle teams apart.

Aan de spelers die dit seizoen voor het eerst competitie gaan spelen wordt gevraagd een van de ouders mee te nemen. De overige spelers mogen ook alleen komen.

Indien jullie echt verhinderd zijn te komen wordt het zeer op prijs gesteld dit aan Paul Hilgerink door te geven!!!

In het kort nog even op een rijtje:

Datum: maandag 1 september 2014

Plaats: Kulturhus Hasselo

Tijd:       19.30 – ± 20.30

Ik hoop jullie allemaal maandag 1 september in de sporthal Hasseler Es te zien en wens alle spelers alvast een succesvolle competitie toe!!!

Met vriendelijke groeten,

Paul Hilgerink, competitieleider Jeugd ELO United

ccp_elounited@badminton.nl

ALLEEN VOOR REGULIERE JEUGDCOMPETITIE, INFORMATIE OPSTAPCOMPETITIE VOLGT BINNENKORT