Op zondag 11 december van 13.00 uur tot 16.00 uur organiseren we een spelletjesmiddag voor alle jeugd in de kantine van Sporthal Hasseler Es.

Op zondag 27 november 2022 staan de Regio Senioren Kampioenschappen (RSK) van regio Oost op het programma. Dit jaar zal de RSK worden gespeeld in Hengelo. De inschrijving is inmiddels geopend.

Wij zien jullie graag allen op de RSK 2022!

Gerrit Bos Jeugdtoernooi

Het Gerrit Bos Open (senioren) toernooi wordt gehouden op Zondag 30 oktober in sporthal Hasseler Es in Hengelo.

Er kan worden ingeschreven in de categorieën 3, 5, 7 en 9.

Voor meer informatie kijk op TOERNOOI.NL

Dit jaar doen wij mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor de vereniging en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code

Onze jeugdleden verkopen loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. 

Daarnaast kun je ook een digitaal lot kopen via de algemene Elo United Grote clubactie verkooppagina.

https://lot.clubactie.nl/lot/elo-united/50010

Deze link kun je via de app of mail naar familie, vrienden of collega’s sturen.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving!

De landelijke actie probeer badminton is weer van start gegaan. Na een succesvolle actie in 2021 is ook dit jaar weer de mogelijkheid om badminton uit te proberen. 10 lessen voor 25 euro. Kijk op de website van Badminton Nederland voor meer informatie.

Het Gerrit Bos Jeugdtoernooi wordt gehouden op zaterdag 22 oktober 2022 in sporthal Hasseler Es in Hengelo.

HIER kun je inschrijven, wedstrijden en deelnemers bekijken.

Op zaterdag 3 september 2022 vindt de tweede editie van het TOP Badminton Toernooi plaats in de topsporthal IIspa in Almelo. Tijdens dit toernooi krijgen zowel de senioren als de jeugd de mogelijkheid om zich in toernooivorm te meten met andere badmintonspelers.

In de zomervakantie, die duurt van 16 juli tot en met 28 augustus, kunnen alle leden van ELO United vrij spelen in sporthal Veldwijk.


DagTijdstipDoelgroepLocatie
Maandag9:30 – 11:30Badminton overdagSporthal Veldwijk
Maandag19:00 – 22:00Vrij spelenSporthal Veldwijk
Donderdag20:00 – 22:00Vrij spelenSporthal Veldwijk