James, Tijmen, Malo en Ties: Gefeliciteerd. Met grote afstand is J8 kampioen geworden. Kijk hier voor de eindstand in de competitie.

Recent hebben wij als vereniging een traject doorlopen (onder de titel Back2Basics), gefinancierd door Raboclubsupport om meer vrijwilligers te werven. Dat heeft ertoe geleid dat we tijdens de laatste ALV 3 nieuwe bestuursleden hebben benoemd. Daarnaast zijn we aan de slag gegaan met het (beter) in kaart brengen en beschrijven van taken die nog open staan binnen de vereniging. Ondanks dat er al veel vrijwilligers actief zijn bij onze vereniging (dat van harte wordt gewaardeerd) zijn we op zoek naar nog meer vrijwilligers. In de zaal of bij andere bijeenkomsten zullen we iedereen actief benaderen met de vraag om een steentje bij te dragen aan de vereniging. De vereniging zijn we immers met z’n allen.

Om een indruk te krijgen van wat we hebben gedaan is er een filmpje gemaakt.

Na een spannend seizoen is team 4 kampioen geworden in de 5de divisie afdeling 3. Door de laatste wedstrijd met 6 – 2 te winnen van GBC Poona 1 kan het team niet meer worden achterhaald door de andere teams. Team 4 eindigde de competitie voor andere sterke tegenstanders zoals BC de IJssel 1 en BC Phido 1. Kijk HIER voor alle uitslagen en de eindstand.
Wij feliciteren alle spelers van het team te weten Merlinn, Tessa, Amanda, Jesper, Wiebe en Bas.

v.l.n.r. Amanda, Tessa, Merlinn, Jesper, Wiebe en Bas.

Oliebollentoernooi als nieuwjaarsbijeenkomst met een toernooitje (inschrijving vanaf 19:30, en 20:00 beginnen), en aansluitend een hapjesbuffet met drankje.

Donderdag 28 december:
Training seniorenselectie19:30-21:30, als 1 groep, en (beperkt) vrijspelen 19:30-22:00

Dinsdag 2 januari:
Vrijspelen 19:30-22:00

Donderdag 4 januari:
Training seniorenselectie 19:30-21:30, als 1 groep, en (beperkt) vrijspelen 19:30-22:00

Maandag 8 januari:

Jeugdtrainingen van 18-20 uur. Normaal schema.


Oliebollentoernooi als nieuwjaarsbijeenkomst met een toernooitje (inschrijving vanaf 19:30, en 20:00 beginnen), en aansluitend een hapjesbuffet met drankje.

Vanaf 9 januari weer gewoon training volgens normaal schema.

Vanaf de eerste week van oktober is het voor jong en oud weer mogelijk om bij ons badminton te proberen. Je start in een groepje, waarbij je binnen 10 trainingen alle basis skills aangeleerd krijgt. Daarnaast leer je ook de spelregels kennen en speel je je eerste wedstrijden. Je volgt deze unieke trainingen nu voor slechts € 25,-. De trainingen zijn toegankelijk voor ieder niveau. Ontdek bij onze vereniging hoe leuk en gezellig badminton is en meld je voor 1 oktober aan! Kijk voor meer informatie en aanmelden op probeerbadminton.nu en zoek onze vereniging op!

Met ongeslagen status is ons 1ste jeugdteam kampioen geworden.

Anne-Fleur, David, Victor, Luca en Bart: van harte gefeliciteerd!

Kijk hier voor de eindstand in de competitie 2022-2023.

ELO United is ook op social media aanwezig zoals op instagram en Facebook

De badmintonbond gaat de jeugdcompetities anders organiseren, doel is om meer leuke (lees: gelijkwaardige) wedstrijden te krijgen maar ook om het voor de jongere kinderen aantrekkelijker te maken.

De plannen worden steeds concreter en binnenkort zullen we jullie hierover verder berichten. Belangrijke verschillen met nu:

  • Jeugd van 13-18 jaar wordt op niveau ingedeeld en niet meer op leeftijd
  • Jeugdcompetitie gaat bestaan uit 2 delen, na het eerste deel worden de sterkste teams bij elkaar ingedeeld en krijgen zwakkere teams zwakkere tegenstanders
  • Jeugdcompetitie loopt langer door (nu einde in februari straks einde in april of mei)

Onder 13 jaar worden spelregels wat aangepast: bijvoorbeeld door kortere sets en kleinere teams (3 ipv 4 spelers).