Op donderdag 13 juni brachten we met een groep van bijna 20 voetbal- en Twentefans een bezoek aan de Grolsch Veste. De tour begon om 19 uur en werd verzorgd door Dinand Grijsen. Dinand is naast tourleider en vrijwilliger bij FC Twente ook lid van onze badmintonclub. Heel fijn dat Dinand dit voor ons heeft verzorgd. We verzamelden om 18:50 aan de kanaalkant van de Grolsch Veste, bij de standbeelden van Blaise NKufo en Sander Bosker.

De tour bracht ons langs veel interessante plekken in de Grolsch Veste, de kleedkamers van Twente en de uitploeg, de perskamer, de vele VIP lounges, de zeer luxe Dick Wessels lounge, het FC Twente Museum, met tal van prijzen die FC Twente gewonnen heeft (gelukkig was Theo Maassen er niet bij J). De tour duurde in totaal ruim 2 uur.

Op verschillende plekken hadden we mooi uitzicht over het stadion. Het veld en de tribunes worden op dit moment flink verbouwd. Er was veel te zien, maar geen gras. In de catacomben en het museum was echter genoeg te zien wat normaal gesproken voor ons verborgen blijft.

Ook via deze weg willen Dinand nogmaals bedanken voor zijn kosteloze inzet. Hij heeft ons allen een leuke en onvergetelijke ervaring gegeven.